tirsdag 28. september 2010

Oppdatering










































































Tenkte det var tide på ei oppdatering frå dinna kanten. No he eg nesten vør her ein heil månad og trivast virkeleg!! Dei andre voluntørane er nokken heilt nydelege folk og vi har det kjempe bra ilag. Vil eg hvertfall påstå=)
Byrja å jobbe sist veke og det er virkelig ein utforandrane jobb. Centro creer er eit senter for barn med ulike fysiske og psykiske problem. Eg er stasjonert i den neste yngste gruppa der det er åtte barn frå ca 4-8 år. Der er fleire svært utagerande barn som treng mykje tilsyn. Ein må heile tida ha auge i natta for å unngå å få eit slag i bakhovudet eller bli dratt i håret. Ein får virkelig utfordra tolmodigheiten. Men det er verkeleg behov for oss og det er godt å vite.
Elles går dagane med til å lese(fantastisk å kunne lese akkurat det ein vil), trene, lære spansk, danse salsa og så klart jobbing. Helgane går helst med til å reise. For to helge sidan var vi i Vilcabamba og det er ein heilt nydeleg liten landsby sør i landet. Der gjekk vi på fjelltur, hadde ein lang ridetur og massasje.
Og sist helg var vi tilbake i Montanita der det blei dansing natta lang. Livet er virkeleig godt her nede. Håpe det gjeng fint i kalde Noreg også!!

Så er eg svært interessert i post frå Noreg, spesielt med litt melkesjokolade.
Og adressa er:

Casa Alianza

Casilla 09.01.16493

Guayaquil, Ecuador

2 kommentarer:

Amalie sa...

Hva leser du?

Supert å høre at du har det bra! I Bergen er det faktisk sol og fint vær for tida, hvilket er veldig positivt:)

Gjengedal sa...

Ej he lest ps. I love you, 90 min i himmelen og helde på me ein annan no.
So kjekt at det e fint ver i bergen då!!
nokke kjekt som skjer for tida då?
klem